Momente de groaza pentru doi tineri in vestul tarii. Un barbat a fost batut, iar iubita sa a fost rapita

Situatie demna de scenariul unui film de actiune intr-o localitate din vestul tarii.

CITESTE SI: Mort in flacari, in vestul tarii. Pompierii au mers pe jos 1 km prin zapada ca sa salveze un barbat

Totul s-a intamplat in weekend in comuna hunedoreana Harau. Un tanar se afla in casa prietenei lui, cand in locuinta au patruns alti sase indivizi. Acestia l-au luat la bataie pe barbat si i-au luat si banii pe care ii avea la el.

Barbatul a fost tinut in casa pana in jurul orei 6 dimineata, cand cei sase tineri au luat-o pe prietena acestuia si s-au facut nevazuti. Omul a pus mana pe telefon si a sunat la politie. El le-a transmis oamenilor legii ca responsabil pentru toate cele intamplate era fostul iubit al fetei, un barbat de 22 de ani.

CITESTE SI: Tanara disparuta fara urma, in Timis. Polistitii sunt in alerta 

Politistii au inceput cercetarile si au dat de urmele bandei de rapitori in localitatea Aiud, la locuinta unuia dintre cei sase.

Tanarul in varsta de 22 de ani, din comuna Soimus si cinci dintre cei care au participat la comiterea faptelor reclamate, trei tineri si doua tinere, cu varste cuprinse intre 18 si 27 de ani, au fost identificati si retinuti de politistii hunedoreni in seara zilei de 19 ianuarie 2018, pe raza municipiului Aiud, la locuinta unuia dintre cei cinci. Totodata, politistii au eliberat-o si pe tanara de 20 de ani, din comuna Harau, pe care cei in cauza au constras-o sa ii insoteasca pe raza judetului Alba. Cei sase au fost incarcerați in Centrul de Retinere si Arest Preventiv din cadrul Politiei Municipiului Deva, pe baza de ordonanta de retinere, pe o perioada de 24 de ore, iar in data de 21 ianuarie 2019, fata de acestia magistratii au dispus luat masura arestarii preventive pentru 30 de zile”, au transmis pentru zhd.ro reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului Hunedoara.

Politistii continua cercetarile pentru a-l prinde pe un alt tanar care ar fi participat la comiterea faptelor.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.