Fratia drifturilor la Timisoara. Ce nebunie pe zapada, in noapte. Cai putere din 3 judete

TIMISOARA. Imediat ce a nins,  au si iesit pe sosele si soferii dornici sa-si demonstreze calitatile de piloti de raliu.

CITESTE SI: Au sarit in foc sa salveze 7 caini dintr-o casa cuprinsa de flacari in Timis 

Mai multi tineri s-au adunat noaptea trecuta in parcarea stadionului Dan Paltinisanu pentru a-si etala puterea motoarelor si indemanarea in derapaje pe zapada.

Aproape de miezul noptii, tinerii s-au apucat sa faca piruete nebunesti. La scurt timp, insa, in zona au ajuns si politistii locali, care au oprit spectacolul.

Opt tineri, cu varste cuprinse intre 19 si 27 de ani, din Timisoara, Motru, Targu Jiu si Satu Mare au fost amendati de oamenii legii cu sume cuprinse intre 800 si 2500 de lei.

Acesta este al doilea caz in 48 de ore in care tineri sunt prinsi facand drift-uri in Timisoara. Primul sofer teribilist a fost mai curajos si a facut derapaje cu masina pe bulevardul C.D. Loga.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Drifturi s-au făcut și în parcarea unui bloc recent construit de pe str. Mareșal Constantin Prezan. Si încă se mai fac. Mai am un pic de răbdare și apoi chem Poliția.