Doua accidente in cateva sute de metri pe o sosea din vestul tarii

O tanara ranita si pagube materiale. Acestea au fost urmarile a doua accidente ce au avut loc duminica dupa-amiaza pe o sosea din vestul tarii.

CITESTE SI: Vesti bune pentru bolnavii de cancer si de inima. Ce aparatura va ajunge la Spitalul Municipal Timisoara? Video 

Primul accident a avut loc in apropierea termoncentralei de la Mintia. Trei masini s-au izbit, cel mai probabil din cauza faptului ca soferii nu au respectat distanta regulamentara dintre autoturisme. La fata locului au ajuns echipaje ale politiei, ambulantei si pompierilor.

Pe langa pagubele materiale accidentul s-a soldat si cu o victima. O tanara de 19 ani a fost preluata de medici si transportata la spital.

O tanara de 19 ani, cu un traumatism de coloana, constienta si cooperanta, a fost dusa la UPU Deva”, a declarat pentru gddhd.ro, medicul Calin Dumitrescu, purtatorul de cuvant al Serviciului Judetean de Ambulanta Hunedoara.

Circulatia s-a desfasurat cu restrictii in zona accidentului pe durata cercetarilor efectuate de politisti. Oamenii legii urmeaza sa stabileasca cu exactitate cauzele si imprejurarile producerii accidentului.

La numai cateva sute de metri de locul primului accident a avut loc un altul. Doua autoturisme s-au izbit frontal chiar la intrarea in satul Mintia. Ciocnirea s-a soldat numai cu pagube materiale.

Sursa foto: Info Trafic jud. Hunedoara

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.