Romanii au dat navala la iesirile din tara. Care este situatia la punctele de trecere a frontierei din Timis?

TIMIS. Concediul se apropie de sfarsit, iar romanii care lucreaza in strainatate in special se inghesuie sa iasa din tara prin punctele de trecere ale frontierei din vest.

CITESTE SI: Moment istoric. Unul dintre cele mai importante tezaure ale Europei, gasit intr-o vie, se ‘intoarce’ acasa, in Timis. Afla-i uimitoarea poveste! Foto 

Romanii se intorc la locurile de munca, iar asta face ca punctele de trecere a frontierei sa fie foarte aglomerate.

Multi dintre romani au ales sa iasa din tara pe la Nadlac, unde sunt deschise doua artere pe sensul de intrare si alte trei pe cel de iesire, si la Nadlac II, unde sunt deschise tot doua artere pentru primirea celor care intra in Romania, in timp ce pe sensul de iesire sunt deschise opt. Soferii care vor sa treaca prin cele doua puncte au de asteptat intre 1 si 2 ore.

Situatia este aproape similara in Timis, la punctul de trecere Cenad, acolo unde romanii care ies din tara au de asteptat aproape trei sferturi de ora.

Cei care au ales sa iasa din tara pe la Jimbolia au de asteptat maxim un sfert de ora, fiind deschise 5 artere pe sensul de iesire si 4 pe cel de intrare in Romania. Situatia este similara si in vama de la Moravita.

CITESTE SI: Accident cu trei masini pe o sosea din vestul tarii 

Romanii care vor sa plece din tara pot afla timpii de asteptare la punctele de trecere a frontierei in vestul tarii AICI.

In ultimele 24 de ore prin vamile romanesti au trecut peste 230.500, romani si straini. Aproape 160.000 dintre acestia au circulat catre iesirea din Romania. Politistii de frontiera nu au permis intrarea in tara pentru 19 cetateni straini, insa i-au oprit si pe alti 14 romani sa plece in strainatate.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.