Aproape 200 de pasageri blocati pe Aeroportul Timisoara, desi trebuiau sa ajunga in Grecia. Foto si Video

TIMISOARA. Un avion care trebuia sa aterizeze pe aeroportul din Salonic a fost obligat sa se opreasca vineri seara la Timisoara.

CITESTE SI: Curatenie intre blocurile din Timisoara. Sute de garaje puse la pamant, noi locuri de parcare in 2019. Foto 

Aeronava care apartinea companiei Ryanair plecase de pe aeroportul londonez Stanstead, insa nu a mai ajuns la destinatie. Pilotii au fost informati ca din cauza ninsorii puternice aeroportul din Salonic a fost inchis si avionul nu va putea ateriza acolo.

Aeronava cu 182 de oameni la bord a fost redirectionata catre Timisoara, unde a aterizat la ora 22.37, pasagerii fiind debarcati in aerogara si s-au luat masurile necesare pentru ca acestia sa aiba tot confortul necesar.

Compania Ryanair le-a oferit acestora si varianta de a pleca spre Grecia cu autocarul.

Deoarece conditiile meteo de pe aeroportul de destinatie nu se imbunatateau, reprezentantii companiei le-au oferit varianta de a pleca cu autocarele spre Grecia. Peste 100 pasageri au plecat cu autocarele, insa 71 de persoane au refuzat si au ramas in aerogara, in zona sosiri externe, protestand fata de aceasta situatie. Reprezentantii Aeroportului Timisoara au oferit pasagerilor tot sprijinul pentru a astepta in mod civilizat rezolvarea situatiei„, au transmis reprezentantii Aeroportului International Traian Vuia Timisoara.

In prima faza Ministerul Transporturilor din Grecia a luat masuri pentru a-i caza pe pasagerii ramasi la Timisoara la un hotel din oras, insa problema a fost in cele din urma rezolvata.

Compania aeriana greceasca Aegean va trimite astazi o cursa speciala la Timisoara pentru a prelua pasagerii ramasi. Zborul este estimat sa soseasca in jurul orei 14.00, astfel incat pasagerii nu vor mai fi cazati la hotel, ei vor ramane in aeroport (in Salonul Oficial) pana la sosirea cursei care ii va transporta la destinatie„, au transmis reprezentantii Aeroportului International Traian Vuia Timisoara.

UPDATE: Aeronava companiei Aegean Airlines sosita pentru a prelua pasagerii ramasi, a decolat de la Timisoara sambata, 5 ianuarie 2019, la orele 16.03, avand destinatia Salonic.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.