Piata volanta de la Timisoara deschisa si de Craciun si de Revelion

TIMISOARA. Timisorenii care vor sa scape de cozile interminabile din supermarketuri pentru cumparaturile de Craciun au si o varianta alternativa pentru a cumpara cele de trebuinta pentru masa de sarbatori.

CITESTE SI: Captura importanta de artificii si petarde la Timisoara 

Piata volanta care este deschisa in fiecare sambata la stadionul Dan Paltinisanu va avea si program prelungit pentru zilele de sarbatoare. Nu, comerciantii nu vor ramane in piata pana sambata seara tarziu, ci vor putea reveni si in Ajunul Craciunului, dar si in ultima zi a anului. Anuntul a fost facut pe pagina sa de pe o retea de socializare de catre consilierul local Stefan Sandu, unul dintre cei care au sustinut infiintarea pietelor volante in Timisoara.

In urma discutiilor cu dl. Primar Robu, acesta a decis ca pentru a veni in intampinarea timisorenilor si producatorilor regionali, Piata Volanta Timisoara -Stadion va fi deschisa si in zilele de 24.12.2018 si 31.12.2018 dupa programul unei zile de sambata. Sper ca produsele locale, proaspete si delicioase sa va imbogateasca mesele de sarbatori„, a anuntat Stefan Sandu.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.