Alaiul Colindatorilor a colorat Timisoara. Fanfara, dubasi si clopotei pe strazile din centrul orasului. Video

TIMISOARA. Zarva mare pe strazile din Timisoara vineri la orele pranzului. Zeci de colindatori au participat la traditionalul alai care s-a deplasat prin centrul orasului catre Palatul Administrativ si mai apoi catre Mitropolia Banatului.

Alaiul colindatorilor a fost de asta data unul mai saracacios decat in alti ani. Multi dintre cei care veneau in mod traditional la Timisoara provin tocmai din zonele afectate de ninsorile din urma cu cateva zile, care au lasat fara curent electric zeci de localitati din judet.

Timisorenii care aveau drum prin centru la orele pranzului s-au oprit sa-i asculte pe tineri si sa-i fotografieze. Multi chiar i-au petrecut din Piata Libertatii si pana la sediul Consiliului Judetean.

Pe drum solistii si muzicantii au interpretat colinde si uraturi din zona Banatului, iar la sosirea de la Palatul Administrativ fanfara a interpretat „Feliz Navidad”.

In Alaiul Colindatorilor din acest an s-au prins Ansamblul Banatul, grupul vocal „Stelute Banatene” din Buzias, Dubasii de la Pietroasa, Fanfara Banaten Muzikanten, ansamblul „Izvorasul” din Buzias, ansamblul „Flori costeiene” din Costei, Dubasii din Curtea, grupul vocal din Sanandrei si un grup vocal de la venit de la Criciova.

VIDEO: Remus Gradinariu

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.