Zeci de copaci prabusiti la Timisoara si in judet, sub greutatea zapezii. Masini distruse si strazi blocate. Foto

TIMISOARA. Ninsoarea care cade neincetat de mai bine de 24 de ore a dat traficul peste cap in Timisoara si in judet, a provocat o multime de accidente, a rupt fire de curent, dar a dus si la prabusirea a numerosi arbori.

CITESTE SI: Nametii, atacati cu forte sporite la Timisoara. Cine se alatura drumarilor de la SDM si ies pe strazi cu utilaje 

Zeci de copaci s-au rupt la Timisoara sub greutatii zapezii si au cazut peste masinile lasate de proprietari in parcari sau pe marginea soselelor. Parbrize crapate sau plafoane indoite ori alte avarii ii vor face pe proprietari sa cheltuiasca sume insemnate pentru repararea autoturismelor.

Au fost multe si interventiile pompierilor pentru eliberarea unor strazi peste care au cazut copacii plini de zapada.

In intervalul ora 08.00-20.00 ISU Timis a intervenit in 60 de situatii de urgenta, dintre care: 3 incendii, 23 degajari copaci/crengi cazuti pe autoturisme, 18 degajari copacii/crengi căzuti pe carosabil, 11 degajari cabluri de pe partea carosabila si 5 accidente rutiere„, au transmis reprezentantii ISU Banat.

Codul portocaliu de ninsoare sub care se afla si judetul Timis este valabil pana duminica, la orele pranzului.

FOTO: Info Trafic Jud Timis

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.