Victorie la Galati in ultimul joc din 2018. Agroland Timisoara incheie astfel seria de esecuri

TIMISOARA. Succes logic pentru Agro in ultima etapa a turului din sezonul regulat, pe Dunare, la Galati, acolo unde elevele lui Bogdan Paul nu au avut probleme cu ultima clasata. A fost CSU Belor – UVT Agroland 0-3 (18-25, 15-25, 18-25) dupa un meci dominat clar de banatence.

Agro inchide astfel anul cu o victorie, dar si intrerupe seria de 5 infrangeri la rand, trei in campionat, doua in Challenge Cup. Un zambet totusi amar dupa un tur dezamagitor cu doar trei victorii in A1 si cu multe infrangeri neasteptate in campionat, cupa si Europa.

Revenind la meciul de astazi receptia buna, punct deficitar in celelalte jocuri, eficienta la serviciu si solutiile inedite in atac au facut diferenta. A fost o ocazie si pentru tinerele jucatoare de a face impresie si de a arata ca au ce trebuie pentru a juca in prima liga. Una peste alta a fost un joc reusit din toate punctele de vedere, dar ramane dezamagirea ca in acest tur de campionat se putea mult mai mult.

Agroland: Barbora Kosekova – 6 puncte (3 asi, 2 blocaje), Diana Carbuneanu – 4 puncte, Andreea Petra – 11 puncte (2 asi, 3 blocaje), Maeva Orle – 17 puncte (4 asi, 3 blocaje), Daniela Lupescu – 9 puncte (1 blocaj), Roxana Iancu – 5 puncte (2 asi, 1 blocaj) si Teodora Pusic – libero. Au mai evoluat Sorina Miclaus – 5 puncte, Larisa Vasilica – 1 punct si Marisa Radu – 1 blocaj.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.