Noua oameni salvati din zapada de pompieri si politisti la Timisoara si in judet

TIMISOARA. Caderile de zapada din ultimele ore nu le-au dat de lucru doar celor de la deszapezire sau politistilor de la rutiera. Pompieri, politisti locali sau angajati ai ambulantei au iesit pe strazi in cautarea persoanelor fara adapost.

CITESTE SI: Niciun drum inchis in Timis, deocamdata, din cauza zapezii. Cum se circula pe sosele in Timisoara si in judet? Foto si video 

Pompierii si politistii locali au plecat prin Timisoara, dar si prin judet, in cautarea persoanelor fara adapost. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Timis a iesit in teren noaptea trecuta cu 21 de patrule, la care au participat 35 de subofiteri si 21 de autospeciale. Pompierii din Timisoara au gasit pe strazi 4 persoane fara adapost, in timp ce colegii lor de la Buzias au salvat din frig un alt om al strazii.

Trei dintre cei gasiti in frig au fost dusi la spitale pentru a primi ingrijiri medicale, in timp ce alte doua persoane au ajuns la adaposturile de noapte.

Pompierii au primit ajutor si din partea Inspectoratului de Politie Timis, care a trimis un echipaj in patrulare ce avea misiunea de a gasi oameni fara adapost. Politistii au gasit o singura persoara, ce a fost dusa la un adapost de noapte.

Si 8 echipaje de la Politia Locala au plecat in patrulare, iar acestea au gasit un alt om al strazii, care a fost dus la un adapost de noapte.

Serviciul de Ambulanta Timis a avut trei patrule in teren, care au gasit doua persoane fara adapost. Acestea au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean pentru a primi ingrijiri medicale.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.