Accident violent pe o sosea din vestul tarii. A fost nevoie de descarcerare

Impact violent pe o sosea din vestul tarii. Un barbat a ramas blocat intre fiarele masinii dupa ce s-a izbit de un stalp.

CITESTE SI: Accident in intersectie la Timisoara. Masina in stalp 

Accidentul a avut loc pe soseaua care leaga Hunedoara de Deva, in apropierea localitatii Cristur. Un sofer a pierdut controlul automobilului pe care il conducea, a iesit de pe carosabil si s-a izbit puternic de un stalp de electricitate de pe marginea drumului.

In urma impactului, partea frontala a autoturismului a fost distrusa in totalitate, iar conducatorul auto a ramas prins intre fiarele autoturismului.

Soferii care treceau prin zona au sunat de urgenta la 112. La fata locului au ajuns echipaje ale pompierilor si ambulantei. Pentru eliberarea barbatului a fost nevoie de interventia echipajului de descarcerare, dupa care soferul a fost preluat de ambulanta si transporat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Deva.

sursa foto: ISU Hunedoara

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.