Accident in intersectie la Timisoara. Masina in stalp

TIMISOARA. Accident joi dimineata la Timisoara. Un sofer grabit a patruns intr-o intersectie fara sa acorde prioritate si a izbit o alta masina. In urma impactului, soferul nevinovat a fost proiectat cu autoturismul intr-un stalp care s-a prabusit peste masina.

Totul s-a intamplat la intersectia Podeanu cu Cerna.

Un barbat de 54 de ani a condus un autoturism pe strada Aurel Paunescu Podeanu, iar la intersectia cu strada Cerna nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism care circula din sens opus, condus de un barbat de 44 de ani. In urma impactului autoturismul ce circula din sens opus a fost proiectat intr-un stalp care a cazut peste acesta. Conducatorul auto de 44 de ani a fost ranit si transportat la spital. In cauza a fost intocmit un dosar penal sunb aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Aurora Voicila, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Un echipaj al ambulantei a intervenit rapid pentru a-i acorda soferului primul ajutor, iar pompierii s-au chinuit sa indeparteze stalpul de pe masina.

FOTO: Info Trafic Jud Timis

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.