Intalnire cu Mos Nicolae la Shopping City Timisoara

Luna decembrie este dedicata surprizelor si cadourilor. La Shopping City Timisoara Mos Nicolae asteapta toti copiii cuminti cu cadouri dulci. Astazi, 06 decembrie, de la ora 17:00 pana la ora 21:00, copiii sunt asteptati la bradul de Craciun la parterul complexului comercial.

Povestea lui Mos Nicolae este recunoscuta in intreaga lume ca o poveste a bunatatii si a darniciei. Se spune ca batranul Nicolae a mostenit o avere foarte mare, insa prin bunatatea lui nemarginita a ales sa o imparta cu cei saraci. A ajutat multi oameni in caz de nevoi, reusind sa-si mentina indentitatea secreta.
Astfel, darurile lui apareau de nicaieri, reusind sa aduca bucurie in casa acestora. Cea mai recunoscuta poveste este cea a unui tată foarte sarac care era foarte trist deoarece nu avea zestre de oferit pentru a le marita pe cele trei fete ale sale. Batranul Nicolae afland acestea, le-a daruit un saculet de bani inainte de fiecare nuntă, reusind astfel ca tatal fetelor să cumpere zestrea promisa. Cand a venit timpul casatoriei pentru cea mai mica dintre fete, tatal acestora a dorit sa intalneasca persoana care le daruia bani pentru zestre, astfel l-a prins pe batranul Nicolae in fapt. Acesta s-a rugat mult de tatal fetelor ca sa nu-i dezvaluie indentitatea, insa fiind prea uimit de faptele lui bune, nu a putut sa mentina secretul promis, afland tot satul cine este persoana cu suflet bun, care oferea diverse daruri in perioadele dificile din vietile lor.

Pentru mai multe detalii despre ultimile evenimente puteti sa accesati site-ul www.shoppingcitytm.ro.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.