Sofer aruncat din masina dupa un impact violent pe o sosea din Banat. A fost adus de urgenta la spital la Timisoara

Un barbat a ajuns in stare grava la spital dupa un accident violent petrecut intr-un oras din Banat.

CITESTE SI: Primarul Nicolae Robu reactioneaza la actiunea TSD care a ‘plantat’ afise in zonele intesate de gunoaie din Timisoara 

Accidentul a avut loc pe un bulevard mare din Resita, la intrare in cartierul Govandari. Soferul unui autoturism Dacia 1300 circula pe banda 1, iar intr-o zona in care era trasata linia dubla continua a virat brusc la stanga pentru a trece pe celalalt sens de circulatie. In acel moment autoturismul a fost lovit din spate de un alt sofer, care circula in aceeasi directie.

 

Impactul dintre cele doua autoturisme a fost atat de puternic incat soferul Daciei a fost azvarlit din masina la cativa metri. Conducatorul auto al masinii care a lovit Dacia a oprit autoturismul si i-a acordat primul ajutor celui care a fost aruncat din masina si a sunat la 112.

CITESTE SI: Peste 1.500 de proprietari, ‘pedepsiti’ cu taxa pe paragina, la Timisoara. Nicolae Robu: Nu platesc, le scoatem locuintele la vanzare

La fata locului a ajuns un echipaj al ambulantei, care l-a transportat pe conducatorul auto ranit la UPU din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Resita. Barbatul aruncat din masina nu era insa ranit grav si a cooperat cu medicii, insa dupa 2 ore starea sanatatii lui s-a inrautatit, iar cadrele medicale au luat decizia de a-l trimite la Spitalul Judetean Timisoara.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cauzele exacte ale producerii accidentului.

sursa foto: infocs.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.