Aventura terminata prost pentru niste tineri din Timisoara. Ce au descoperit politistii dupa un accident

TIMISOARA. Doi tineri teribilisti din Timisoara au furat o masina si au plecat cu ea la plimbare. Iesirea la sosea s-a incheiat insa dezastruos pentru cei doi.

CITESTE SI: Atac pe autostrada Timisoara – Lugoj. Politistii sunt in alerta

Un tanar de 17 ani si un amic al sau cu doi ani mai mare au vrut sa se distreze, asa ca in urma cu doua seri au furat o masina de pe strada Intrarea Zanelor si au plecat la plimbare prin oras. Cei doi au ajuns cu autoturismul pana la intersectia strazilor Iosif Nemoianu si Coriolan Brediceanu. La volan se afla tanarul de 17 ani, care a pierdut controlul volanului si s-a oprit cu masina intr-un stalp de pe marginea drumului.

Cei doi au fugit de la locul accidentului. Politistii au inceput cercetarile si au reusit sa ii prinda repede pe cei doi teribilisti, care s-au ales cu un dosar penal pentru furt si pentru conducere a unui autovehicul fara a detine permis de conducere.

Tinerii au fost retinuti pentru 24 de ore si au fost dusi in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Timis. Politistii continua cercetarile pentru a stabili daca cei doi sunt responsabili si pentru alte infractiuni.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.