Masini facute praf dupa un accident violent intr-o intersectie din Timisoara. Foto

TIMISOARA. Accident miercuri la pranz intr-o intersectie intens circulata din Timisoara. O femeie a ajuns pe mainile medicilor.

CITESTE SI: Descoperirea politistilor de frontiera din Timis facuta cu sistemul de supraveghere cu termoviziune

Accidentul a avut loc la intersectia dintre strada Garii si Pop de Basesti. Soferul unui Volkswagen venea dinspre Gara de Nord si a vrut sa faca virajul la stanga, insa nu a mai acordat si prioritate unei alte masini care circula catre centru.

Cele doua autoturisme s-au izbit frontal, si daca masina care venea dinspre gara nu a avut prea mult de suferit, partea frontala a celei de-a doua a fost distrusa aproape in totalitate. Soferita din masina lovita a fost si ea ranita si a ajuns pe mainile medicilor.

Un barbat de 32 de ani a condus un autoturism pe strada Garii din municipiul Timisoara, iar la un moment dat a efectuat un viraj la stanga pe strada Pop de Basesti fara a acorda prioritarte unui alt autoturism care circula regulamentar din sens opus, coduns de o femeie de 25 de ani, intrand in coliziune cu acesta. In urma impactului a rezultat ranirea femeii de 25 de ani. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, a declarat opentru opiniatimisoarei.ro, Ionut Sirbu, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Traficul in zona s-a desfasurat cu dificultate cat timp politistii au facut cercetarile la fata locului.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.