Ultima etapa, ultimul spectacol total. Tanarul timisorean Mihai Preunca, mare castigator al Raliului Centenarului

TIMISOARA. Etapa finala a Campionatului de Automobilism si Karting Timis 2018 s-a desfasurat in spiritul celorlate 10 runde, multa sportivitate dar si fair play, iar din punct de vedere al spectacolului sportiv Raliul Centenarului s-a incheiat intr-un mod excelent, toti concurentii prezenti facand dovada maestriei lor in pilotajul auto.

CITESTE SI: Se schimba programul de lucru la Serviciul Permise Auto, la Timisoara. Vezi noul orar 

Juniorul Mihai Preunca, in premiera pe Renault Clio al tatalui sau, arata inca odata ca «este in mana» si obtine cel mai bun timp din concurs, dupa o cursa pe care a dus-o perfect la capat, plus locul 1 la clasa 2, depasind concurenti de marca. Locul 2 la aceasta clasa a revenit sportivului Robert Onut pe un BMW 318. Kerstin Wolf se mentine in top, urcand din nou pe locul 1 la clasa special feminin si a ocupat locul 3 la clasa 2 cu o Honda Civic.

Nu au lipsit momentele cu «sare si piper» cand Honda Crx a lui Marius Giurisici s-a defectat in ultima tura cu 100 metri inainte de linia de sosire, iar pilotul nu a abandonat, a coborat si a impins masina, in aplauzele tuturor, pana dupa linia de sosire, reusind sa se claseze si sa ocupe locul 1 la clasa 1. Clasa greilor a fost, asa si dupa cum era de asteptat, aprig disputata, in traditionala batalie dintre Sergiu Tirla pe BMW E30 si Sorin Mihoc, pe un Renault Clio. Si cum doi se cearta, al treilea castiga, Daniel Petenchea pe un Renault Clio castiga aceasta clasa, urmat in ordine de Mihoc si Tirla.

Driftul, asteptat cu sufletul la gura de toti cei prezenti a facut furori. S-a impus experimentatul Sergiu Tirla, urmat de un sportiv care a crescut enorm in evolutii in acest sezon, Alexandru Maftei, cu un BMW E36. Podiumul a fost completat de Diana Stefanescu, cea care a concurat pe un BMW E30.

CITESTE SI: Plimbare prin istorie pentru o trupa de elevi din Timisoara. Unde au cantat ‘Treceti batalioane romane Carpatii!’ 

Daca turele pe circuit s-au incheiat, sezonul competitional nu este finalizat. Urmeaza Gala Automobilismului timisean, insa data la care va fi organizat evenimentul nu a fost inca stabilita.

Anul competitional se va incheia cu traditionala Gala a sportului auto & karting Timisan, a carui data si locatie va fii anuntata in curand.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.