Derby la malul Dunarii pentru Informatica. Campioana Romaniei la futsal infrunta surpriza placuta a sezonului

TIMISOARA. Informatica Timisoara deschide si runda a doua a returului Ligii Nationale de fotbal in sala cu o deplasare pe terenul Dunarii Calarasi.

CITESTE SI: Cine a stat in spatele ‘furtului secolului’ in vestul tarii. Printre hoti este si un tanar din Timisoara

Formatia timisoreana este a doua in ierarhia campionatului, la egalitate cu liderul Autobergamo Deva, care are insa un golaveraj mai bun. Timisorenii merg la malul Dunarii dupa ce au reusit cea mai clara victorie a campionatului, 12-1 cu Bucovina Vicov. Lotul timisorean se va reuni in mare parte la Calarasi. Ilas, Iancu si Stoica sunt deja in Bucuresti pentru a obtine vizele pentru deplasarea nationalei de seniori in China, iar Lungu, Nastai si Gavrila vor ajunge pe Dunare direct de la Piatra Neamt, unde

Dunarea Calarasi vine tot dupa o victorie, insa nu la fel de clara ca a formatiei campioane. Echipa pregatita de Marian Sotarca a trecut cu 4-2 de nou promovata din Buzau, si este a patra in clasament, cu 20 de puncte.

Mergem increzatori la Calarasi. Vrem sa castigam si sa ne mentinem intre primele echipe din Liga. Am castigat si in tur cu ei, acel 3-2, iar eu am spus dupa meci ca Dunarea va fi o nuca tare in acest campionat pentru ca au o echipa tanara, care alearga si ca dovada au fost si pe primul loc la un moment dat. Acum sunt la 3 puncte de noi.. Se poaet castiga acolo, am mai castigat acolo, dar am facut-o cu greu. Sper sa venim cu toate cele trei puncte acasa„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Florin Chiritescu, managerul sportiv al Informaticii Timisoara.

In meciul tur, Informatica s-a impus cu scorul de 3-2, cu reusitele semnate de Araujo, Ovsyannikov si Bondar.

In ultima partida desfasurata la Calarasi, Informatica s-a impus cu scorul de 4-2, iar dintre marcatorii de atunci doar Deco se mai afla in lotul banatean.

Duelul dintre Dunarea Calarasi si Informatica  Timisoara este programat sambata, de la ora 18.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.