SCM Poli Timisoara obtine o victorie importanta la Bacau, in prima liga de handbal masculin

TIMISOARA. Si-au respecta statutul de favoriti. Cu o atitudine foarte buna, elevii lui Pero Milosevic au obtinut un succes meritat la Bacau in etapa a 11-a din Liga Zimbrilor. Handbalistii timisoreni au condus din primul minut si nu au cedat initiativa pana la final, 26-23 (16-14).

CITESTE SI: Eugen Todoran, pe Aleea Personalitatilor. La 100 de ani de la nastere, bustul filosofului a fost dezvelit la Timisoara 

Prima repriza a fost echilibrata, dar cu un plus pentru banateni, care s-au aflat la conducere neintrerupt, chiar daca moldovenii au stat aproape de vizitatori. Alb-violetii s-au desprins la doua goluri in minutul 14, 7-5 si au avut si un plus de trei goluri spre finalul primei parti.

In partea secunda, Poli si-a continuat dominarea, chiar daca pana in minutul 48 nu s-au desprins. Din acel moment s-a facut 22-18 si s-a inregistrat o diferenta maxima de 6 goluri, 25-19. Apararea a mers bine in aceasta perioada a jocului, iar atacul a fost eficient, chiar daca s-au mai si ratat unele actiuni bune. Una peste alta o victorie concludenta, care readuce, cel putin pana maine, formatia banateana pe podium. Poli este pe 3, cu 22 de puncte in 11 partide si va juca la mijlocul saptamanii viitoare pe teren propriu, cu CSM Focsani.

CITESTE SI: Colegi noi pentru pompierii din Timis. Doi caini, parteneri de nadejde in misiunile de salvare 

Marcatorii Politehnicii in acest meci au fost: Marjanovic 8, Fenici 5, Sadoveac 5, Orbovic 4, Milosevic 2, Cimpan 1, Irimescu 1. La CSM Bacau, principal marcator a fost Anton cu 6 goluri.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.