Pregatiti paltoanele! Se schimba strasnic vremea in Timisoara si in intreg Banatul. Anuntul meteorologilor

Iarna incepe sa isi intre in drepturi. In mai multe zone din tara a nins deja, iar temperaturile sunt in scadere si in Banat.

CITESTE SI: S-a intors la stralucirea de odinioara. Inca o cladire isi dezvaluie frumusetea dupa renovare, la Timisoara. Povestea Casei cu Cocos. Foto  

ANM a emis o avertizare de vreme rece valabila pentru toata tara. Sunt asteptate lapovita, ninsori si viscol in zonele montane, iar temperaturile vor scadea drastic peste tot.

Meteorologii spun ca duminica vor aparea fulguieli in zonele montane inalte din Banat. Vantul va sufla slab, iar temperaturile vor scadea sub 0 grade, in special dimineata si dupa lasarea serii.

CITESTE SI: Un sfert de milion de euro pentru 12 fantani in cartiere, la Timisoara. Propunerea votata in unanimitate

La inceputul saptamanii vremea va fi inchisa cu inorari si temperaturi scazute si sunt asteptate si precipitatiile. In zona montana acestea vor fi sub forma de ninsoare, iar in regiunile joase ar putea cadea ploi, neinsemnate cantitativ, insa acestea coroborate cu temperaturile scazute ar putea duce la aparitia poleiului.

Vremea rece se va mentine si marti, cand in zona Banatului sunt asteptate precipitatii mai insemnate, in special sub forma de ninsoare in zona montana. Temperaturile maxime se vor incadra intre 0 si 9 grade, iar cele minime intre -5 si 5 grade.

La Timisoara, maxima termica nu va mai trece de 9 grade, iar diminetile vor aduce temperaturi de -1, -2 grade Celsius. Inceputul saptamanii ar putea aduce lapovita, spun meteorologii.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.