O comuna din Timis ramane fara apa la inceput de saptamana

TIMIS. Aquatim lasa fara apa o comuna din Timis in prima zi a saptamanii.

CITESTE SI: Nu le place la maturat strazile in Timisoara. Cati asistati social au iesit la curatenie, dupa ce primarul Nicolae Robu a anuntat ca le taie ajutoarele. Video 

Comuna Belint va ramane fara apa luni, intre orele 8 si 16, pentru ca echipele de interventie ale Aquatim vor lucra la spalarea si dezinfectarea rezervorului de inmagazinare si a retelei de distributie a apei.

Spalarea retelelor de apa face parte din programul de mentenanta preventiva si urmareste asigurarea calitatii apei distribuite consumatorilor.

La reluarea alimentarii cu apa rece este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurtă durată, compania recomanda clientilor sa nu se foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea ei completa. Aquatim ii sfatuieste pe consumatori sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.