Veste grozava pentru soferi. S-a deschis circulatia pe toata Autostrada Vestului. Anuntul DRDP Timisoara

TIMISOARA. Anunt important pentru soferi facut de Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara.

CITESTE SI: Vom trece peste Bega pe pasarele pietonale cu balustrade din sticla. Planurile Primariei Timisoara, in preajma unui pod din centrul orasului. Video 

Autostrada Vestului, pe segmentul Soimus – Simeria, in judetul Hunedoara, este redeschisa circulatiei vineri, desi inital fusese anuntata o prelungire a termenului pana la care ar putea fi reluat traficul.

De la orele 12.00, soferii pot folosi din nou acest tronson, anunta DRDP Timisoara.

Astazi, 16 noiembrie 2018, incepând cu ora 12:00, segmentul de autostrada dintre nodul rutier Soimus si Simeria va fi redeschis traficului ca urmare a faptului ca Antreprenorul Asocierea Tehnostrade SRL – Spedition UMB SRL a finalizat realizarea conexiunii sectorului de autostrada Deva – Orastie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrazii Lugoj – Deva (in executie)”, transmit reprezentantii Directiei Regionale de Drumuri si Poduri.

Accesul pe autostrada A1 de pe DN 7 se va face in acelasi mod ca inainte de inchiderea circulatiei prin nodul soimus, iar accesul pe A1 din DN 76 se va face pe noile bretele ale nodului rutier Soimus, semnalizate corespunzator.
De asemenea, coborarea de pe autostrada A1 se va face prin aceeasi bretea, la fel ca inainte de inchiderea sectorului de autostrada.

Circulatia rutiera a fost inchisa pe acest segment, incepând din 10 octombrie a.c. pentru realizarea unei conexiuni intre sectorul de autostrada Deva – Orastie si lotul IV al autostrazii Lugoj – Deva care este inca in lucru.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Ieri era inchis până în August 2019,azi e deschis.Superb.