Secretele marilor vrajitori la Cinema City din Shopping City Timisoara. Vino sa ii cunosti pe cei care l-au invatat magie pe Harry Potter

TIMISOARA. Iubitorii cartilor lui J.K. Rowling, dar si cei ai seriei Harry Potter se pot bucura de episodul 2 al seriei „Fantastic Beasts”, intitulata „The crimes of Grindelwald”.

CITESTE SI: Vesti proaste pentru soferi. Continua restrictiile de circulatie pe Autostrada Vestului. Anuntul DRDP Timisoara 

Filmul reprezinta continuarea aventurilor tanarului Newt Scamander. Si daca primul film al seriei se incheie cu retinerea vrajitorului Grindelwald, partea a doua incepe cu evadarea acestuia. Newt Scamander alaturi de vechiul sau amic Jacob Kowalski si de Quennie Goldstein pleaca de la Londra catre Paris pentru a o gasi pe Tina Goldstein, fata care i-a furat inima lui Scamander. In noua pelicula facem cunostinta si cu fratele lui Newt, care lucreaza pentru un fel de FBI al magicienilor, iar cu totii au o singura tinta: sa puna mana pe Grindelwald.

De aici incep aventurile intr-o lume magica, una in care Parisul este aproape de distrugere. Nu o sa va spunem mai multe de atat despre poveste, ci doar ca il veti vedea pe Johnny Depp intr-o interpretare superba in rolul negativ al lui Grindelwald, iar in aceasta pelicula apare tanarul Albus Dumbledore, interpretat de Jude Law. In acest film reapare si Credence Barebone, baiatul rau pe care Grindelwald insusi a incercat sa il ucida in primul film.

In mare parte, distributia din prima pelicula se pastreaza si in aceasta.

Eddie Redmayne revine in rolul tanarului vrajitor Newt Scamander, Katherine Waterson este Tina Goldstein, iar Alison Sudol isi pastreaza partitura Tina Goldstein. Cu toate ca la finalul primei parti ii este stearsa memoria, personajul Jacob Kowalski apare si in aceasta parte a filmului. Din distributia Fantastic Beasts 2 a disparut carismaticul Colin Farrell, in schimb apare Jude Law, cel care il interpreteaza pe Albus Dumbledore, dar si fermecatoarea Zoe Kravitz, in rolul Leta Lestrange. Secventele amuzante sunt asigurate tot de creaturile ciudate ale lui Newt Scamander, dar si prin unele replici bine scrise de scenaristi.

Si ca un orice blockbuster de Hollywood, producatorii au lasat loc si pentru o continuare. Scriitoarea J. K. Rowling lucreaza deja la scenariul pentru Fantastic Beasts 3, pelicula ce ar urma sa fie lansata in 2020.

Fantastic Beasts: The crimes of Grindelwald ruleaza la Cinema City din Shopping City Timisoara in format IMAX.

Si daca nu doriti sa vedeti un film fantastic, puteti incerca unul romanesc. „Morometii 2” se lanseaza oficial la Shopping City Timisoara in 16 noiembrie. Horatiu Malaele, Andi Vasluianu, Ion Caramitru, Iosif Pastina, Paul Ipate sau Oana Pellea apar in a doua parte a filmului realizat dupa romanul lui Marin Preda.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.