Alcoolul le-a dat aripi. Cat de beti puteau fi niste soferi prinsi de politisti in trafic, in Timis

TIMIS. Au profitat de zilele libere si au iesit la plimbare dupa ce au chefuit bine.

CITESTE SI: Accident pe Autostrada Arad – Timisoara. Masina rasturnata 

Un tanar de 26 de ani s-a urcat pe un scuter si a iesit prin oras. Totul s-a intamplat sambata dupa-amiaza. Nu a mers mult si a fost tras pe dreapta de politistii de la rutiera. Cum omul stalcea cuvintele, politistii l-au pus sa sufle in etilotest, iar rezultatul a fost 0,88 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Barbatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. La o verificare mai atenta politistii au aflat ca omul nu detinea permis de conducere, iar scuterul nici macar nu era inscris in circulatie.

CITESTE SI: Taxele si impozitele pentru anul 2019, in dezbatere publica la Timisoara

Tot in acest final de saptamana politistii l-au mai tras pe dreapta si pe un tanar din Sanandrei, si cum acesta mirosea a alcool, a fost pus sa sufle si in etilotest. Rezultatul a fost de 0,99 mg/l alcool pur in aerul expirat. Si acesta a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

De fapt, in weekend politistii de la rutiera au dart 313 amenzi, si i-au lasat pietoni pe 23 de dintre soferi. De asemenea, politistii au retras si 3 certificate de inmatriculare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.