Agroland Timisoara nu a reusit minunea la Targoviste. Esec sec pentru fetele lui Bogdan Paul

TIMISOARA. Prima deplasare din noul sezon al primei ligi de volei feminin a insemnat si primul esec pe teren strain pentru Agroland. Banatenmcele au confirmat calculul hartiei si a pierdut fara drept de apel la Targoviste. Formatia din judetul dambovita s-a impus cu 3-0 (25-22, 25-17, 25-17).

CITESTE SI: Asfalt ca-n palma si marcaje in asteptarea primilor soferi. Detalii inedite de pe Autostrada Lugoj – Deva, lotul 4. Ce se intampla pe Dealul Liliecilor, unde o portiune de versant s-a prabusit. Foto 

Jucatoarele echipei timisorene au inceput bine primul set si s-au instalat la conducere, reusind sa puna pe tabela de scor o diferenta de trei lungimi, 6-3. Gazdele au egalat la 8 si s-au distantat ulterior, iar Daniela Lupescu & Co. au inceput cursa de urmarire. Au egalat la 21, au condus cu 22-21, dar nu au reusit sa gestioneze finalul primei parti. CSM a profitat de doua erori ale formatiei banatene la ultimele actiuni si a castigat primul set.

CITESTE SI: Se fac angajari la Pompieri in Timisoara, iar cei interesati nu trebuie sa fie militari. Anuntul ISU Timis 

In cel de-al doilea act, echilibrul a fost rupt foarte repede. CSMT a profitat de evolutia nefasta a elevelor suspendatului Bogdan Paul si s-a distanțat. Agro a reusit pe final doar sa reducă din diferenta. Scenariu similar si in setul al treilea, in care gazdele au avut chiar si 11 puncte avans (15-4).

Agroland: Barbora Kosekova 2 puncte (1 blocaj), Katarina Jovanovic – 7 puncte, Andreea Petra – 1 blocaj, Maeva Orle – 16 puncte (2 asi, 1 blocaj), Daniela Lupescu 4 puncte (1 as), Roxana Iancu – 4 puncte si Teodora Pusic – libero. Au mai intrat Petruta Orlandea – 1 blocaj, Diana Carbuneanu – 4 puncte, Larisa Vasilica – 2 puncte si Sorina Miclaus – 2 puncte (1 blocaj).

Etapa viitoare Agroland va sta, urmand a juca apoi cu Bacaul.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.