Si saraci, si slabi, si batuti rau! Jucatorii lui ACS Poli Timisoara, la cea mai grea infrangere

TIMISOARA. Etapa a 16-a va ramane in memoria putinilor fani ai ACS Poli, ca runda in care favorita lor a luat cea mai dura bataie in acest sezon. Fosta prim-divizionara se indreapta vertiginos spre Liga a 3-a, dupa inca un esec stagional, al 13-lea, din 16 posibile!

CITESTE SI: A fost capturat unul dintre cei mai cautati hoti, ce facea parte din gasca de spargatori de lux cu lovituri de maestru in Timisoara. Reteaua a pradat firme de curierat, vile de milionari, bijuterii ori case de schimb valutar. Foto si video 

Asadar, FC Arges a invins fara dprept de apel ACS Poli cu 5-0 (4-0) intr-un meci cu final asteptat. Probabil diferenta este cam mare la ce se astepta, dar cam aceasta este valoarea gruparii banatene.

Partida nu a avut practic istoric, Rares Enceanu a deschis scorul inca din minutul 3, ca apoi Catalin Barbu sa faca 2-0 in minutul 30. Pana la pauza, ambii jucatori au mai punctat cate o data pentru 4-0. In partea secunda, pitestenii nu au mai fortat si au ratat ocazii mari, insa au mai inscris un gol prin Buhaescu.

CITESTE SI: Asfalt ca-n palma si marcaje in asteptarea primilor soferi. Detalii inedite de pe Autostrada Lugoj – Deva, lotul 4. Ce se intampla pe Dealul Liliecilor, unde o portiune de versant s-a prabusit. Foto 

ACS Poli pierde asadar categoric si ramane pe penultimul loc al clasamentului, iar etapa viitoare va avea un nou meci imposibil, acasa cu Petrolul.

ACS Poli: Smaranda – Foca, D. Filip, Bocsan, Belu – S. Keita, . Pop, Romanu, Golda – Stere, Oct. Draghici (cpt.). Au mai jucat: Iseini, Dobrincu, Buga.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.