Strigator la cer. O fetita a fost violata de propriul tata, zile in sir. Cum s-a aflat de nenorocire

Momente teribile pentru o fetita de numai 10 ani, care a fost violata mai multe zile de propriul tata.

CITESTE SI: Alerta de cutremur, nu departe de Timisoara. Mobilizare de forte pentru salvare de oameni de sub daramaturi. Se testeaza viteza de reactie

Totul s-a intamplat in comuna hunedoreana Burjuc. Copila a fost violata de tatal ei timp de 9 noua zile, intre 28 octombrie si 5 noiembrie. Totul a iesit la iveala dupa ce, in ciuda amenintarilor parintelui sau, fetita i-a povestit mamei ororile prin care a trecut, iar aceasta a sesizat politia.

Anchetatorii au mers la fata locului si au luat probe din patul in care fetita a fost violata, iar barbatul si-ar fi recunoscut vina, scrie ziardehunedoara.ro.

A fost inregistrat un dosar penal, pentru comiterea infractiunii de viol. Este vorba despre un barbat din comuna Burjuc, care si-a violat in mod repetat fetita de 10 ani. De azi-noapte, barbatul a fost retinut, iar in cursul zilei de astazi procurorul de caz va merge cu propunere de arestare preventiva pe 30 de zile la judecatorul de la Judecatoria Deva”, a declarat procurorul Cristina Craciun, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Deva.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.