Se poate. SCM Timisoara trece in maniera categorica de Steaua

Cu moralul zdruncinat dupa patru partide pierdute pe final, dar cu pofta de joc, „Leii” de la SCM Timisoara au aplicat o corectie Stelei, intr-un meci din prima liga valorica a baschetului romanesc. Violetii s-au impus clar dupa ce au condus 38 de minute din joc, cu 78-62, pe sferturi 19-13, 23-14, 22-15, 14-20.

CITESTE SI: Soferi, vreti eliminarea abonamentelor de parcare in zona centrala din Timisoara si sa platiti cu ora stationarea? Sondajul primarului Nicolae Robu 

Dupa un debut destul de strans, timisorenii au preluat total controlul, au fost atenti in defensiva si au punctat in momentele importante, un aport important avand si rezervele echipei. Timisoara a condus si cu 25 de puncte in sfertul 3, permitandu-si chiar sa se relaxeze pe final. Un succes important, primul din campionat, care arata ca trupa viola mai are multe de spus in acest sezon.

Vladan Vukoslavljevic a fost cel mai bun am al gazdelor cu 15 puncte si 9 recupeari, fiind urmat pe lista marcatorilor de Randolph cu 12 puncte, cu 3 trite si Brown, 12 puncte si 8 recuperari.

CITESTE SI: ACS Poli Timisoara pierde dupa acelasi scenariu: unu pauza, doi final 

De cealalta parte, Zahovic a avut 16 puncte, iar Djuric 14 puncte si 10 recupeari. In etapa a 16-a, SCM va juca tot in Sala Constantin Jude, contra celor de la Dinamo.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.