Accident in lant la iesire din Timisoara. Surpriza pentru politisti

TIMISOARA. Ciocnire in lant la Timisoara, intre patru masini aproape de iesirea din oras.

Accidentul a avut loc in Calea Sagului. Un sofer nu a pastrat distanta regulamentara fata de autoturismul din fata sa si l-a izbit in plin. In urma impactului masina lovita a intrat in coliziune cu alte doua autoturisme aflate in fata.

Pe langa daunele la cele patru autoturisme, o tanara, pasagera intr-una dintre masini, a fost ranita usor si a fost transportata la spital pentru verificari suplimentare.

Politistii ajunsi la fata locului au avut insa parte de o surpriza.

Un barbat de 51 de ani a condus un autoturism pe podul din Calea Sagului, dinspre Sag spre Timisoara, iar din cauza nepastrarii distantei regulamentare fata de autoturismul din fata sa a intrat in coliziune cu acesta. In urma impactului autoturismul lovit a fost proiectat in cel din fata sa si ulterior intr-un de-al patrulea. In urma impactului a rezultat o victima, ranita usor, tanara de 20 de ani, pasagera in al treilea autoturism. Soferul de 51 de ani a fost testat cu apartul etilotest rezultand o valoare de 0,60 mg/l alcool pur in aerul respirat. In cauza fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si conducerea unui autoturism sub influenta bauturilor alcoolice„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Aurora Voicila, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Sursa foto: Info Trafic jud. Timis

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.