Incendiu de proportii in vestul tarii. Flacarile sunt vizibile de la kilometri distanta. Video

Pompierii au intrat in alerta imediat dupa lasarea serii, dupa ce au fost anuntati de un incendiu violent produs in vestul tarii.

Flacarile au cuprins vineri dupa-amiaza mormanele de deseuri depozitate in urma dezmembrarilor de masini din curtea unei societati aflate la marginea Hunedoarei.

Localnicii au fost cei care au dat alarma imediat ce au vazut flacarile. Deseurile au ars rapid, iar un fum negru si inecacios a acoperit in scurt timp o parte din Hunedoara.

Incendiul se manifesta pe o suprafata de circa 100 de metri patrati, ocupata cu deseuri de mase plastice rezultate din dezmembrari auto. La fata locului intervin trei autospeciale de lucru, cu apa si spuma”, au transmis pentru zhd.ro reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Hunedoara.

Acesta este al doilea incendiu care are loc in aceasta saptamana la acelasi depozit de deseuri, care apartine unei firme din oras.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.