Fructele de toamna te ajuta sa scapi de kilogramele nedorite. Dieta prin care scapi rapid de 5 kilograme

Fructele sunt tot timpul recomandate de nutritionisti, iar consumul lor duce la o viata sanatoasa. Specialistii in nutritie au creat insa si o dieta de toamna bazata pe consumul de… gutui.

Dieta cu gutui nu este un plan de slabire foarte strict, dar are capacitatea de a-ti remodela silueta, ajutandu-te sa ajungi la greutatea pe care ti-o doresti. Daca alte cure de slabire impun consumarea unui anumit aliment în cantitati cat mai mari, dieta cu gutui nu te obliga sa consumi doar gutui, dar este foarte important sa le integrezi in alimentatia ta zilnica.

Daca vrei sa începi dieta cu gutui, trebuie sa stii ca este nevoie ca in perioada regimului sa ai trei mese principale si doua gustari. Astfel, organismul tau nu se va confrunta cu senzatia de foame si va avea resursele necesare pentru ca tu sa iti duci la capat toate activitatile de peste zi.

Pe parcursul dietei este foarte important sa consumi cat mai multe fructe si legume, dar si carne slaba, oua, lactate degresate sau cereale integrale. Mai exact, nu trebuie sa renunti la preparatele pe care le iubesti, cu conditia sa consumi zilnic cel putin 2-3 gutui. Poti alege sa le consumi seara, la cina, dar si în timpul gustarilor. Daca iti este greu sa ne consumi în stare naturala, le poti introduce in alimentatie fie sub forma de suc, fie in diferite smoothie-uri.

Citeste mai multe: AICI

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.