I-au ridicat din asternuturi. Traficanti de droguri, capturati de procurorii DIICOT, in Banat

Actiune de amploare a politistilor sub coordonarea procurorilor DIICOT in Banat. Oamenii legii au dus la audieri 12 persoane.

CITESTE SI: Cosurile de gunoi se golesc cu 20 de angajati Horticultura, din 1 noiembrie, la Timisoara. Nimeni nu mai matura strazile. Balbaiala Primariei si anuntul RETIM 

Operatiune politistilor a avut loc la primele ore ale zilei, iar oamenii legii au descins in 17 locatii la persoane banuite de constituirea unui grup infractional organizat si trafic de droguri de mare risc.
Gruparea se ocupa cu achizitionarea, prepararea si vanzarea substantelor psihoactive si a drogurilor in orasele mari din judetul Caras-Severin. Operatiunea era simpla.

Din cercetari a reiesit ca persoanele in cauza s-ar fi aprovizionat cu substante psihoactive prin intermediul internetului, de pe diferite site-uri. Ulterior, acestea ar fi prelucrat substantele psihoactive prin amestecare cu diversi solventi si le-ar fi impregnat pe fragmente vegetale. Substantele susceptibile a avea efect psihoactiv ar fi fost vandute in randul tinerilor din Caransebes, Resita si Otelu-Rosu„, transmis reprezentantii IPJ Caras-Severin.

CITESTE SI: Traseul nesimtirii din Timisoara. Ce mai arunca tupeistii la colt de strada, intr-o sfidare fara margini

In urma perchezitiilor efectuate de politisti au fost descoperite 150 de grame de substanta psihoactiva in stare pura (ce putea fi folosita la prepararea a peste 1.000 de doze), doze pregatite pentru vanzare si bunuri folosite la prepararea drogurilor si a substantelor psihoactive.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.