A fost o mana criminala. Incendiul din Complexul Studentesc, provocat. Piromanul retinut la Timisoara

TIMISOARA. Incendiul care a cuprins un balcon din Complexul Studentesc din Timisoara i-a facut si pe politisti sa inceapa propria lor ancheta.

Dupa stingerea flacarilor de pe strada Mehadia, pompierii au facut cercetarile la fata locului si au stabilit ca incendiul a fost pus intentionat de cineva.

Cauza incendiului a fost stabilita: actiune intentionata„, au transmis pentru opiniatimisoarei.ro, reprezentantii ISU Timis.

Pe fir au intrat si politistii care au descoperit un suspect,  tanar de 33 de ani din Bucuresti. El este banuit ca ar fi dat foc unor deseuri aflate sub balconul apartamentului. Barbatul a si fost retinut de oamenii legii, si nu este singura fapta de acest gen de care este suspectat.

Referitor la incendiul de la imobilul de pe strada Mehadia 12, a fost retinut pentru 24 de ore, un barbat, de 33 de ani, din Bucuresti, banuit de comiterea faptei. Totodata acesta ar mai fi incendiat doua tomberoane, unul pe strada Vaida Voievod si altul pe strada Ofcea. In continuare se fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere prin incendiere„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Incendiul a avut loc miercuri seara, intr-un imobil de pe strada Mehadia din campusul universitar. Flacarile au mistuit balconul unei cladiri, fara ca acestea sa se extinda si la vreunul dintre apartamente. 40 de oameni au fost evacuati din cladire, in timp ce trei persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Suspectul in cazul incendiului a fost dus la audieri.

UPDATE: Barbatul care a dat foc unor deseuri si a produs incendiul ce a mistuit un balcon in complexul studentesc din Timisoara a fost dus in fata judecatorilor. Magistratii au decis ca tanarul isi va petrece urmatoarele 30 de zile in spatele gratiilor. Barbatul este acuzat de distrugere prin incendiere.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Sa recapitulam : acum max. 2 luni s-a incendiat o masina langa Hotel Roma, 2-3 saptamani incendiu la Hotel Roma, acum pe strada Mehadia. Se continua cu sportul asta in Complex sau se prinde si Politia locala ?

    • Cine crezi ca l-a prins ? Tu te prinzi ?

  2. Politia Locala l-a identificat retinut si predat la Sectie=2 pentru continuarea cercetarilor

    • Gogule fii sincer ! Si politiei locale cine l-a indicat?