Tir in flacari pe soseaua care leaga Timisoara de sudul tarii

Momente de panica pentru soferii care circulau pe soseaua care leaga Banatul de sudul tarii, dupa ce remorca unui tir a luat foc in mers.

CITESTE SI: Flacari uriase intr-o parcare din vestul tarii. Au lasat in urma un dezastru. Foto 

S-a intamplat imediat dupa lasarea serii. Mastodontul transporta ceai si circula dinspre Timisoara catre sudul tarii a luat foc in mers pe dealul Ceragau, din apropierea localitatii carasene Plugova.

Soferul a vazut la timp flacarile si a tras imediat pe dreapta. Omul a apucat sa decupleze capul tractor, dupa care a pus mana pe telefon si a solicitat interventia pompierilor. La interventie au plecat pompierii din Baile Herculane, insa catre locul incendiului a plecat si un echipaj al pompierilor de la Caransebes, conform reper24.ro.

Circulatia a fost oprita pe ambele sensuri cat timp pompierii au actionat pentru stingerea flacarilor. Pompierii vor continua verificarile pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor declansarii incendiului.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Nu era mai simplu titlu o șosea care leagă Lugojul sau Caransebesul de sudul țării?Sau o localitate din Caraș?0Asta este exact cum as spune că sunt din Londra pe axa care leagă America de Bucuresti.Stau fata in fata cu spatele gării.