Dieta de toamna cu care topesti rapid kilogramele nedorite

Daca inca mai vreti sa scapati de greutatea nedorita puteti incerca o dieta ce are la baza varza cruda mai ales ca nici nu este o cura de slabire costisitoare, varza fiind o leguma la indemana oricui.

Varza cruda face parte din familia legumelor crucifere, din care fac parte si broccoli si conopida, toate fiind surse excelente de antioxidanti, vitamine si minerale. Partea buna este ca varza cruda se gaseste din abundenta in orice colt din Romania, costa putin si are multe beneficii pentru sanatate.

Alt aspect destul de important este ca varza cruda are mai multe vitamine si minerale decat varza gatita. O portie de varza are doar 44 de calorii si un indice glicemic foarte scazut, motiv pentru care varza cruda este recomandata in dietele de slabit.

Pentru a urma dieta cu salata de varza, trebuie sa inlocuiesti masa principala a zilei cu o salata de varza de 200 de grame si un piept de pui la gratar. Dieta cu salata de poate fi urmata pe termen nedeterminat, pana cand se ajunge la greutatea dorita. Ai mare grija, numarul de calorii zilnice trebuie sa se incadreze intre 1700 – 2000 de calorii.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Cea mai simpla – si ieftina – dieta consta din „cateva miscari ale capului in directia contrara plasarii mancarii”