Operatiune ca in filme pentru prinderea unor hoti din Timis. A fost nevoie de focuri de arma

O ampla operatiune care a implicat politisti si jandarmi a dus la prinderea a doi hoti din Timis, care erau urmariti de mai multa vreme de oamenii legii.

CITESTE SI: Indrazneala unor migranti la frontiera, in Timis. Ce surpriza le-au facut politistilor

Totul s-a intamplat in judetul Alba. Doi tineri erau cautati de politisti, fiind banuiti ca au furat o cantitate mare de tigari dintr-un supermarket din localitatea Sasciori la inceputul weekend-ului. Sambata, masina cu care acestia se deplasau a fost zarita in apropierea localitatii Vinerea de un echipaj al Politiei Cugir, care le-a facut acestora semn sa traga pe dreapta. Soferul a apasat insa mai tare pedala de acceleratie, iar oamenii legii au pornit in urmarirea autoturismului.

Vazand ca urmaritii nu se lasa prinsi, unul dintre politisti a si tras focuri de avertisment pentru a-i convinge sa opreasca. In cele din urma cei doi barbati au reusit sa scape.

CITESTE SI: Parfumuri nu indeajuns de fine pentru nasurile jandarmilor din Timisoara 

Oamenii legii au continuat cautarile si au dat de urma celor doi intr-o padure in apropierea localitatii Pianu. 25 de politisti si jandarmi i-au inconjurat pe cei doi si au reusit sa ii captureze. Cand i-au luat la intrebari, oamenii legii au aflat ca au 31, respectiv 34 de ani si ca sunt din judetul Timis. In masina celor doi au fost gasite 1360 de pachete de tigari, in valoare de 18.000 de lei, scrie alba24.ro.

Cei doi timiseni urmeaza sa fie cercetati in stare de arest pentru infractiunile comise, iar politistii continua cercentarile pentru pentru documentarea intregii activitati infractionale.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.