Expozitie interactiva si educativa pentru copii, despre corpul uman, la Iulius Mall Timisoara

TIMISOARA. La Iulius Mall Timisoara, copiii vor deveni „medici” si vor afla multe informatii noi despre corpul uman, cu ocazia expozitiei „The Human Body Adventure”.

Esti curios si iti place sa descoperi mereu lucruri noi? Invata totul despre corpul uman, la Iulius Mall! In perioada 1 – 11 noiembrie 2018, te invitam la cea mai interactiva si educativa expozitie cu tematica medicala, o experienta recomandata copiilor cu vârste intre 5 si 14 ani. „The Human Body Adventure” este organizata de Iulius Mall Timisoara, in parteneriat cu Reteaua privata de sanatate Regina Maria din cladirea de birouri UBC 2.

Copiii se vor costuma cu halate de medici si, timp de 50 de minute, vor afla cum functioneaza creierul si cele cinci simturi (auzul, vazul, pipaitul, mirosul si gustul), vor descoperi informatii si curiozitati despre schelet si oase, muschi si piele, cum functioneaza inima si sistemul respirator, vor face experimente si multe altele. Toate acestea se vor realiza cu ajutorul elementelor de butaforie de o calitate exceptionala, precum cele de muzeu. In plus, vor avea prilejul de a-si testa si abilitatile de chirurgi, pentru ca vor lucra la masa de operatie interactiva. Incursiunea va fi una captivanta si pentru ca cei mici vor vedea organele interne si miscarea acestora, prin intermediul unei aplicatii de realitate augmentata.

Pe langa informatiile dobandite, prichindeii vor avea parte si de momente distractive. Fiecare zona a expozitiei ii invita sa participe activ la descoperirea corpului uman. Micii „doctori” vor putea face fotografii haioase, la panourile transparente cu sistemele vietii, iar la final vor primi diplome de merit si cadouri surpriza.

Pretul unui bilet este de 10 lei de persoana pentru grupurile educationale organizate, 10 lei pentru posesorii de Card Partener si 15 lei/individual, iar biletele se achizitioneaza de la Centrul Info. Programarile se pot face la adresa de mail: [email protected] sau la telefon 0720/550.684.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.