Accident cu o ambulanta in apropiere de Timisoara

TIMIS. Accident la primele ore ale zilei la cativa kilometri de Timisoara, cu o ambulanta care transporta pacienti.

CITESTE SI: Carne adunata de pe asfalt de angajatii unui restaurant din Complexul Studentesc din Timisoara. Localul a fost inchis 

Accidentul a avut loc in localitatea Remetea Mare. Soferul unei ambulante venea catre Timisoara si avea in masina doi pacienti. In apropierea unui sens giratoriu, conducatorul auto nu a mai incetinit si a pierdut controlul autospecialei, care a intrat in parapetul de protectie de pe marginea soselei.

In urma ciocnirii cei doi pacienti s-au ales cu rani usoare, dar si cu o sperietura.

La fata locului au ajuns alte ambulante care au preluat pacientii pentru a-i duce la spital, dar si echipaje ale Politiei. Circulatia s-a desfasurat cu restrictii cateva zeci de minute.

Un barbat de 42 de ani a condus o autospeciala pe DN6 pe raza localitatii Renmetea Mare, iar la un moment dat nu a adaptat viteza la conditiile de drum intrand in coliziune cu marginea unui sens giratoriu. In urma coliziunii a rezultat ranirea usoara a doi pasageri, respectiv, o femeie de 66 de ani si un barbat de 41 de ani. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Ionut Sirbu, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Sursa foto: Info Trafic jud. Timiș

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.