Cautati in toata Europa, prinsi in Timis. Cum au ajuns doi barbati in mainile politistilor

TIMIS. Doi barbati care erau cautati in intreaga Europa au fost prinsi in doar cateva ore de la emiterea mandatelor, in Timis.

CITESTE SI: Atentie, soferi, se inchide Pasajul Michelangelo la Timisoara

Primul barbat cautat are 26 de ani si avea pe numele sau un mandat international de arestare emis de politistii germani. Tanarul are la activ mai multe infractiuni de furt din locuinte si a incercat sa iasa din Romania marti, 9 octombrie, prin vama Cenad. La control, politistii de frontiera au descoperit o alerta ce fusese introdusa in aceeasi zi de politistii din Germania.

CITESTE SI: Dezvaluire socanta. Pasagerul care a furat bijuteriile unei femei si a blocat un avion pe Aeroport la Timisoara este politist italian 

Al doilea barbat urmarit la nivelul intregului continent este tot un timisean si are 43 de ani. Omul era cautat pentru ca a condus o fara permis, iar alerta a fost introdusa de autoritatile romane in aceeasi zi in care barbatul a fost prins. Timiseanul a fost retinut de politisti in punctul de trecere a frontierei de la Moravita.

Ambii barbati au fost predati echipelor Inspectoratului de Politie Judetean Timis in vederea luaruu masurilor legale ce se impun.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.