Toate cele trei divizionare B din Timisoara joaca miercuri in intermediara, de la aceeasi ora

TIMISOARA. Situatie inedinta pentru echipele timisorene din liga secunda, care pentru prima data dupa 11 runde vor evolua in aceeasi zi, de la aceeasi ora. Mai mult, doua dintre ele vor evolua in oras, la concurenta. Doar „echipa suporterilor”, care sta si cel mai bine in clasament dintre gruparile din Banat, joaca in deplasare.

CITESTE SI: Cum va fi impodobita si iluminata strada pietonala Marasesti din Timisoara de sarbatori 

Asadar, ASU Politehnica va evolua pe terenul ultimei clasate, Dacia Unirea Braila, miercuri de la ora 15. Nu este insa un meci dinainte castigat, brailenii aratand in multe momente un fotbal bun. De acelasi lucru este sigur si Cosmin Petruescu, antrenorul violetilor.

Va fi o partida dificila, in primul rand prin prisma distantei pe care va trebui sa o parcurgem, de aceea si plecarea a fost programata cu doua zile inainte. Braila ramane o echipa imprevizibila prin prisma rezultatelor. Amintesc doar cateva scoruri contradictorii ale lor: au pierdut cu Pandurii in campionat, cu 4-0, in conditiile in care gorjenii au evoluat in zece oameni inca din prima repriza, in schimb Chindia Targoviste, o echipa cu pretentii, a invins-o foarte greu, cu 1-0. Sa nu mai vorbesc de meciul din Cupa Romaniei, cu Dinamo, cand au pierdut cu 3-1, desi au jucat pe teren neutru. Speram ca in putinul timp scurs de la meciul cu Farul Constanta sa fi gasit solutiile care sa ne asigure victoria. Trei puncte la Braila ne-ar asigura o continuitate a rezultatelor si ar confirma momentul bun pe care il traversam”, spune antrenorul timisorean Cosmin Petruescu.

CITESTE SI: A fost facut primul pas spre cumpararea celor 44 de autobuze electrice pentru Timisoara 

Celelate doua echipe timisorene, aflata in criza profunda de rezultate joaca pe teren propriu. Ripensia, invinsa in ultimele trei partide, cand a avut in fiecare joc si eliminati, intalneste pe stadionul Dan Paltinisanu Energeticianul, fosta Sirineasa, o nou-promovata aflata in prima jumatate a clasamentului. Formatia timisoreana nu se va putea baza pe Adrian Ungureanu, fotbalist care este accidentat, si nici pe Alin Burdet, jucator suspendat.

ACS Poli joaca tot de la ora 15, dar pe arena Electrica cu Chindia Targoviste, una din principalele candidate la promovare. Violetii lui Stefan Nanu au o singura victorie in acest sezon si se afla pe penultimul loc. Timisorenii nu se vor putea baza nici in aceasta runda pe Smaranda, portar care s-a accidentat in remiza cu Pandurii din urma cu doua etape.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.