Accident cu trei victime in vestul tarii, intre care si un copil. Doua masini au luat foc

Ciocnire violenta pe o sosea din vestul tarii in urma careia douas masini s-au facut scrum.

CITESTE SI: Accident teribil in vestul tarii. Masina facuta zob, oameni raniti grav. Foto 

Accidentul s-a petrecut in judetul Arad, intre Curtici si Santana.

Soferul unui Volskwagen Passat circula dinspre Santana catre Curtici, iar in fata sa era un tractor cu remorca. Barbatul a intrat in depasirea utilajului, iar soferul acestuia a facut brusc un viraj la stanga. Soferul Volkswagen-ului nu a mai avut timp sa evite impactul si a intrat direct sub tractor, in zona in care se afla rezervorul acestuia.

Cele doua autovehicule au luat foc imediat. Din fericire cele trei persoane aflate in masini au reusit sa iasa la timp si au scapat doar cu o sperietura buna si cateva rani superficiale. Unul dintre cei care a scapat a fost un copil, scrie specialarad.ro.

Circulatia in zona accidentului a fost blocata pana cand pompierii au reusit sa stinga incendiul. Politistii urmeaza sa stabileasca cauzele si imprejurarile exacte ale producerii accidentului.

sursa foto: newsar.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.