Accident teribil in vestul tarii. Masina facuta zob, oameni raniti grav. Foto

Grav accident de circulatie pe o sosea din vestul tarii. O masina a ajuns cu rotile in sus dupa ce s-a dat peste cap de mai multe ori.

CITESTE SI: A ajuns spaima unui oras din Timis in mai putin de o luna. Barbat trimis dupa gratii dupa infractiuni in serie 

Accidentul a avut loc in judetul Arad, in apropierea localitatii Barzava. Soferul unei masini a apasat prea tare pedala de acceleratie si a pierdut controlul autoturismului. Dupa cateva rostogoliri, masina a ramas pe marginea drumului.

Unul dintre cei doi barbati aflati in autoturism a reusit sa iasa cu propriile forte din caroseria zdrobita, insa colegul sau a avut nevoie de interventia unui echipaj de la descarcerare pentru a fi scos din maldarul de fiare, scrie newsar.ro.

Cei doi raniti au fost transportati de urgenta la spital pentru ingrijiri si investigatii.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cu precizie cum s-a petrecut accidentul.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.