Ciocnire violenta pe o sosea din vestul tarii. A intervenit descarcerarea

Doua masini zdrobite si o femeie prinsa intre fiarele uneia dintre masini. Acestea au fost urmarile unui accident intre doua autoturisme care a avut loc in apropierea localitatii aradene Zimandu Nou.

CITESTE SI: Accident spectaculos pe o sosea din Timis. Tanar ranit, ramas captiv in masina rasturnata si zdrobita de asfalt. Foto si video 

Impactul intre cele doua masini a fost atat de puternic incat una dintre acestea a fost aruncata in afara soselei. O femeie aflata in masina lovita a ramas a ramas blocata in autoturism si a fost nevoie de interventia echipajului de descracerare pentru a fi scoasa dintre fiare. Femeia a fost preluata de ambulanta si transportata la spital. Alte cinci persoane aflate in cele doua masini au primit ingrijiri medicale la fata locului.

Politistii urmeaza sa stabileasca cu exactitate cauzele si imprejurarile producerii accidentului.

sursa foto: newsar.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.