Accident spectaculos pe soseaua care leaga Resita de Timisoara. Un sofer a zburat direct in Barzava. Video

Cascadorie fara voie facuta de un sofer pe soseaua care leaga Resita de Timisoara.

CITESTE SI: Mormantul fostului primar al Lugojului mistuit din nou de flacari 

Accidentul a avut loc la Bocsa si a fost surprins de camera aflata pe masina unui alt conducator auto. Pe imagini se vede masina care intra in depasire, iar in apropierea unei intersectii barbatul de la volan isi da seama ca nu mai are timp sa revina pe banda sa de mers.

Omul franeaza, insa masina nu se opreste, trece prin spatele unui camion, evita doi pietoni care se aflau pe trotuarul din fata sa, dar si capul unui pod, si plonjeaza in apa raului Barzava.

Soferul, un barbat de 41 de ani din Magura, a scapat nevatamat, insa va trebui sa dea explicatii si politistilor pentru accidentul pe care l-a produs, scrie infocs.ro.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Amenda și suspendarea permisului pentru șoferul care a filmat! E inadmisibil sa vezi cum alt participant la trafic cade de pe pod și tu sa-ți continui liniștit drumul. Doar in CS!

    • la manevra care a facuto bmwistul pacat ca nu a murit. daca eram in locul soferului care filma ma opream doar ca sa arunc cu bolovani daca il vad iesind din masina

    • si eu faceam la fel…soferul ala cazut in apa merita sa moara…putin a lipsit sa nu omoare cei doi pietoni

  2. @Rexxhen : băi, deșteptule, de unde știi că n-a oprit și ajutat ?!?

  3. Ce viteza a avut tembelul ?
    Noroc ca ajuns dupa camion cateva secunde mai devreme si-l lovea camionul…