A ajuns spaima unui oras din Timis in mai putin de o luna. Barbat trimis dupa gratii dupa infractiuni in serie

TIMIS. S-a simtit ca in vestul salbatic. Un barbat din Timis a crezut ca legea nu i se poate aplica si lui si timp de aproape o luna a facut ce l-a taiat capul.

CITESTE SI: Cu pistolul la Referendum. Incident langa o sectie de votare din Banat 

Totul a inceput in urma cu 3 saptamani, la Lugoj, cand barbatul s-a urcat la volan dupa ce a baut mai multe pahare. A fost prins de politisti, insa la cateva zile distanta a luat din noua masina si a plecat la plimbare. Politistii l-au inhatat din nou, de aceasta data si baut, dar si fara sa aiba permis. Barbatul s-a gandit ca a treia oara e cu noroc si a iesit din nou la plimbare cu masina, dar si de aceasta data a fost tras pe dreapta de oamenii legii.

Omul si-a invatat lectia si nu a mai circulat cu masina, insa a inceput sa se plimbe prin oras cu arme albe asupra sa. Politistii l-au prins si de aceasta data… de doua ori, dar tot nu s-a potolit, scrie lugojinfo.ro.

CITESTE SI: Accident violent in vestul tarii. Un tanar a murit 

Cum urma sa fie trimis in judecata, barbatul a incercat sa intre la procurorul de caz si sa discute cu acesta. La un control facut asupra barbatului, politistii au descoperit ca era inarmat cu un cutit.

In cele din urma barbatul a ajuns in fata judecatorilor lugojeni, care au luat decizia de a-l trimite dupa gratii pentru urmatoarele 30 de zile.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.