Trei localitati din Timis raman fara apa la inceput de saptamana

TIMIS. Aquatim continua si la inceputul saptamanii lucrarile de intretinere la reteaua de distributie si trei localitati din Timis raman temporar fara apa.

CITESTE SI: Jandarmii din Timisoara au cu ce sa se mandreasca. Nadayu, in topul celor mai destepti caini din tara

Luni, Aquatim va intrerupe furnizarea apei reci in comuna Voiteg si in satul Graniceri intre orele 9 si 15. Timp de 6 ore angajatii companiei vor spala si igieniza reteaua de distributie a apei in cele doua localitati.

Marti, 9 octombrie, Aquatim intrerupe furnizarea apei reci si in localitatea Livezile, tot intre orele 9 si 15, si tot pentru spalarea si igienizarea retelei de distributie.

La reluarea alimentării cu apa rece este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea ei completa. Compania le recomanda clientilor sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.