Jandarmii din Timisoara au cu ce sa se mandreasca. Nadayu, in topul celor mai destepti caini din tara

TIMISOARA. Este bland si foarte ascultator, dar cand pleaca in misiune alaturi de partenerul sau este cel mai de temut dusman al infractorilor.

CITESTE SI: Plangere pentru rasism impotriva lui Nicolae Robu la Comisia Europeana, dupa descinderea facuta la romii din Piata Traian din Timisoara 

Vorbim despre cainele Nadayu, un ciobanesc belgian malinois, simpatic si jucaus, extrem de istet, care a urcat pe podium la un concurs de dresaj al Ministerului de Interne.

Alaturi de dresorul sau Ioan Azgur, care ii este partener in acelasi timp, Nadayu a trecut cu bine de toate probele intrecerii care a avut loc la Sibiu si a incheiat competitia pe podium, cu medalia de bronz la gat.

Echipajul din Timis a infruntat alte 24 de perechi caine-dresor din intreaga tara, iar confirmarea de la Sibiu vine dupa 8 ani de pregatire asidua, dar si dupa sute de misiuni pe care Ioan Azgur si Nadayu le au impreuna la activ.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Stii ca ai cea mai proasta meserie atunci cand cel mai desptept membru din unitatea ta e un caine