Atentie, soferi, se inchide traficul pe Autostrada Vestului. Anuntul DRDP Timisoara

TIMISOARA. Un anunt important pentru soferi vine de la Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara.

CITESTE SI: Atentie, soferi, nu mai aveti voie sa faceti la stanga pe Centura. Anuntul DRDP Timisoara 

Dupa ce a fost amanata, masura inchiderii circulatiei pe o portiune din Autostrada Vestului se ia din 10 octombrie si va dura aproape o luna.

Oprirea temporara a traficului pe acest segment este necesara pentru realizarea unei conexiuni intre sectorul de Autostrada Deva-Orastie si Lotul 4 al Autostrazii Lugoj-Deva care este inca in lucru.

Avand in vedere numarul mare de indicatoare rutiere de informare a participantilor la trafic ce trebuie montate pe drumurile nationale (DN 76, nodurile cu DN 7 la soimus – Deva si DN 7 Simeria) si in special pe tronsonul de autostrada, pentru iesirea din trafic, CNAIR si Antreprenorul au luat decizia de a inchide traficul pe sectorul A1, Soimus – Simeria incepand de miercuri, 10 octombrie.

Astfel, miercuri, 10 octombrie 2018, vor incepe efectiv lucrarile de realizare a conexiunii intre sectorul de autostrada Deva – Orastie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrazii Lugoj – Deva (in executie).

In aceasta perioada sunt in derulare procedurile necesare pentru montarea indicatoarelor.

Antreprenorul a dat asigurari ca va lua toate masurile pentru a eficientiza interventia necesara realizarii racordului si estimeaza ca va finaliza lucrarile in data de 15 noiembrie 2018.

Reamintim ca circulatia rutiera va fi inchisa pe o lungime de aproximativ 13 kilometri pe tronsonul cuprins intre nodul rutier soimus si nodul rutier Simeria, traficul urmând sa se desfasoare deviat pe DN 7, pe segmentul Simeria-Deva„, transmit reprezentantii DRDP Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.