Mos Craciun a venit mai devreme la o multime de copii dintr-o localitate de langa Timisoara. Darurile neasteptate pe care le-au primit

TIMIS. Mai multi copii pot spune ca Mos Craciun a venit cu doua luni mai devreme pentru ei. Nu a venit cu sania trasa de reni, ci pe doua roti.

CITESTE SI: Confuzie mare in privinta numelor statiilor de vaporase la Timisoara. A aparut ‘traducerea’ denumirilor pentru calatori 

In cadrul unui program denumit „Activ pe roti”, membrii Asociatiei Activ au strans sumele de bani necesare si s-au gandit vina in ajutorul parintilor care nu isi permit sa le cumpere celor mici tot ce isi doresc.

In cadrul campaniei „Activ pe Roti”, asociatia a cumparat 80 de carucioare sport pentru nou-nascuti si 120 de biciclete, cu ajutorul unei firme dispuse sa ajute. Au ambalat frumos cadourile si le-au adus in sala de sport din Mosnita Noua.

Suntem extrem de bucurosi ca reusim si de aceasta data sa ne atingem unul dintre obiectivele organizatiei noastre, respectiv de promovare a conceptelor de voluntariat, activism comunitar si solidaritate umana, astazi fiind vorba de implicarea functionarilor publici ai Primariei Comunei Mosnita Noua in astfel de campanii si alte proiecte specifice”, au declarat vicepresedintii Asociatiei ACTIV, George Popescu si Anca Maria Toma.

Actiunea de la Mosnita Noua a fost posibila datorita colaborarii dintre Asociatia Activ si primarul din Mosnita Noua, Florin Octavian Bucur, dar si cu membrii Consiliului Local al comunei.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.