Anunt important de la Permise si Inmatriculari. Ziua in care biroul va fi inchis la Timisoara pentru unele servicii

TIMISOARA. Timisorenii care vor avea treaba luni, 8 octombrie, la Biroul de Inmatriculari de la Timisoara vor trebui sa isi amane vizita.

CITESTE SI: Unul dintre podurile simbol din Timisoara, scaldat in lumina 

Biroul nu va functiona luni din cauza faptului ca intregul personal este implicat in asigurarea pazei sectiilor de votare de la referendumul pentru redefinirea familiei din 6 si 7 octombrie.

Exceptie fac Compartimentul Regim Permise de Conducere, unde se preiau cererile persoanelor deja programate online si cel de Examinari, unde se examineaza doar la proba practica candidatii in vederea obtinerii permisului de conducere.

Dosarele de inmatriculare ale persoanelor programate la Copmpartimentul Inmatriculari in 8 octombrie se vor prelua din 9 pana in 12 octombrie, cu respectarea orei din ziua de pauza.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.